Beykoz Koç Ortaokulu


Vizyon: Kendini sürekli yenileyen, okuyan, inceleyen, araştıran, okul, aile, öğrenci üçgeninde bir bütünlük oluşturarak hayata ve bir üst öğrenime hazırlanan, bilgi donanımlı tam nesiller yetiştirerek, öğrencilerimizi bir sonraki orta öğretime hazır hale getirmektir.

Misyon: *Geleceğin dünyasında öğrencilerimizi akademik, sportif, ahlaki ve sanat donanımlı yetiştirmek *Beykoz´un en köklü okulu olarak adını duyurduğumuz okulumuzu geleceğe de aynı azimle hazırlamak *Akademik başarılar yanında sportif alanda geçmişten bugüne gelen başarılarımızı devam ettirmek *Öğrencilerimizi,ailesine, vatanına ve milli değerlerine saygılı bireyler olarak yetiştirmek *Velilerimizle ve öğretmenlerimizle bir arada ve uyum içinde Beykoz Koç Ortaokulunun adını her alanda başarıları ve adından söz edilen okullar arasına yerleştirmek için... ÇALIŞIYORUZ, ÇALIŞACAĞIZ.

Başarılar:

Saatler: Toplanma: 08.40 giriş: 8.50 çıkış: 15.25
Isınma: doğalgaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Başlantı Turizm
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Harezmi Eğitim Modeli uygulanmaktadır. 4006´ya da başvurulmuştur.
Kontenjan Bilgileri: 2020-2021 eğitim öğretim yılında 200´e yakın 5. sınıf öğrenci kayıt yaptırmıştır.

Telefon - 02164132021

Belgegeçer - (216) 331 0073

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://beykozkocortaokulu.meb.k12.tr

Adres - GÜMÜŞSUYU MAH. GÜLYALI SK. BEYKOZ KOÇ ORTAOKULU SİTESİ NO 1 BEYKOZ / İSTANBUL

Öğretmen :37
Öğrenci :568
Derslik :21
Konferans Salonu :1
Spor Salonu :1
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :2
Müzik Sınıfı :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :5500
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Tam gün eğitim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - Beykoz Koç Ortaokulu ismiyle yeniden eğitim öğretime başlayan okulumuzun eski adı olan Ziya Ünsel ortaokulu, Beykoz´un en eski okullarından birisidir. Okulun çevresi genelde Beykoz´un yerli insanlarından oluşur. Ancak bunun yanında Karadenizli ailelerin yoğun yaşadığı yerlerden biridir. Beykoz Korusu´nun hemen yanında olan okulumuz hem orman havası içinde olup hem de deniz gören bir muhitte yer alır.

Adres - GÜMÜŞSUYU MAH. GÜLYALI SK. BEYKOZ KOÇ ORTAOKULU SİTESİ NO 1 BEYKOZ / İSTANBUL

Ulaşım OKULUMUZA TOPLU TAŞIMA İLE ULAŞIM: ÜSKÜDAR´DAN BEYKOZ ORTAÇEŞME(ÇİFTEÇINARLAR)İSTİKAMETİNE GELEN BÜTÜN OTOBÜSLER İLE ( 15,15T vb.)KADIKÖYDEN 15BK,15F OTOBÜSLERİ İLE, KAVACIKTAN 136,136B,15D,135,15A OTOBÜSLERİ İLE GELİNEBİLİR. İNİŞ DURAĞI BEYKOZ KORUSU DURAĞI VEYA BEYKOZ MERKEZ DURAĞIDIR. iNDİKTEN SONRA YÜRÜME MESAFESİNDEDİR. KENDİ ARAÇLARI İLE GELECEKLER İÇİN GÜZERGAH https://maps.google.com/ adresinden alternatif güzergahlar bakılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 30 KM. İLÇE MERKEZİNE (BELEDİYE): 2KM